Дујовски: Очекувам влада пред крајот на овој месец
Foto

Дујовски: Очекувам влада пред крајот на овој месец

Договор помеѓу СДСМ и ДУИ е најреалната опција во овој момент. На таа алтернатива може да се приклучат и други албански партии.

Очекувам влада пред крајот на овој месец, ова во интервју за телевизија 24, го изјави универзитетскиот професор Никола Дујовски.

0 Коментари

Остави коментари