ДУИ не ја прифаќа резолуцијата - побарале сите партии да го усогласат текстот и по него да се гласа
Foto

ДУИ не ја прифаќа резолуцијата - побарале сите партии да го усогласат текстот и по него да се гласа

0 Коментари

Остави коментари