ДУИ: 600 евра минимална плата за наставниците и медицинските сестри
Foto

ДУИ: 600 евра минимална плата за наставниците и медицинските сестри

ДУИ на овие избори во трката за прв премиер албанец, ветува зголемување на минималната плата, од партијата велат дека 600 евра плата ќе земаат наставниците, воспитувачите и медицинските сестри.

0 Коментари

Остави коментари