ДОМ: Зелен пост-корона план за одржлив развој
Foto

ДОМ: Зелен пост-корона план за одржлив развој

Зелен пост-корона план, за економски развој, заштита на здравјето, животната средина и климата предлага партијата ДОМ.

Од партијата велат дека мерките за пост-корона економската трансформација мора да се насочат на заштита на луѓето и планетата.

0 Коментари

Остави коментари