Доделување на награди за „Предводници на целите за одржлив развој“
Foto

Доделување на награди за „Предводници на целите за одржлив развој“

Организациите Конект, Агора и мрежата на глобалниот договор од Бугарија ги доделија наградите на компании и поединци од компании кои вложуваат во практиките за општествена одговорност и заедницата. Наградите за предводници на целите за одржлив развој се доделуваат во три категории: Поединци вработени во компании, компании и млади бизнис лидери. Проектот „Градење меѓусекторски партнерства за одржлив развој“ е финансиран од Европската Унија.

 

 

 

0 Коментари

Остави коментари