ДКСК предлага ИТ ревизија на системот за полагање на Академијата за судии и јавни обвинители
Foto

ДКСК предлага ИТ ревизија на системот за полагање на Академијата за судии и јавни обвинители

Државната комисија за спречување на корупцијата предлага ревизија на системот за полагање испити на Академијата за судии и јавни обвинители. До нив стигнала пријава со  сомневање за процесот на спроведувањето на приемниот испит за почетна обука на академијата.

0 Коментари

Остави коментари