Дивоградбата кај Т.Ц. „Мавровка“ - никој не ја „гледаше“, се бараше сопственикот преку оглас, а сега никој не сака да ја руши
Foto

Дивоградбата кај Т.Ц. „Мавровка“ - никој не ја „гледаше“, се бараше сопственикот преку оглас, а сега никој не сака да ја руши

0 Коментари

Остави коментари