Директорите на МЕПСО и ЕСМ дел од високите функционери предложени за разрешување
Foto

Директорите на МЕПСО и ЕСМ дел од високите функционери предложени за разрешување

Директорите на МЕПСО, ЕСМ и Македонија пат, се дел од високите функционери кои ќе бидат предложени за разрешување на денешната владина седница, соопшти премиерот Заев, најавувајќи дека од денеска почнува постапка за разрешување на директори и членови на надзорни и управни одбори во државните институции.

0 Коментари

Остави коментари