Димовски: Државната лотарија купила апарати за коцкање за 14 милиони евра
Foto

Димовски: Државната лотарија купила апарати за коцкање за 14 милиони евра

пратеникот од вмро дпмне илија димовски обвини дека државната компанија за само 20 месеци распишала два тендери и склучила договори за набавка на коцкарски апарти во вредност од 14.000.000 евра.

Првата набавка вели била направена на 16.април 2018 година, а втората била направена на втори јануари годинава.

0 Коментари

Остави коментари