Димитров: Проблематизирањето на македонскиот јазик е спротивно на вредностите за кои се залага Европа
Foto

Димитров: Проблематизирањето на македонскиот јазик е спротивно на вредностите за кои се залага Европа

0 Коментари

Остави коментари