„Денови на електротехника“ во СЕТУ „Михајло Пупин“
Foto

„Денови на електротехника“ во СЕТУ „Михајло Пупин“

Гостин: Димитар Георгиев, директор на СЕТУ „Михајло Пупин“

0 Коментари

Остави коментари