Даниловски за тв 24: На вакцините може да сметаме како превенција за евентуален есенски бран
Foto

Даниловски за тв 24: На вакцините може да сметаме како превенција за евентуален есенски бран

На вакцините може да сметаме како превенција за евентуален есенски бран, бидејќи една пандемија може да се реши на природен начин, со прележување на болеста и со придобивките на современата наука, вели за тв 24 д-р Драган Даниловски.

Според него, и денес да дојдат 2 милиони дози вакцини ефектот може да настане откако ќе се развие заштита односно минимум по 2 месеци.

0 Коментари

Остави коментари