Дали Заев со партиска „метла“ ќе ги мотивира граѓаните да излезат и да гласаат на 5 мај?
Foto

Дали Заев со партиска „метла“ ќе ги мотивира граѓаните да излезат и да гласаат на 5 мај?

0 Коментари

Остави коментари