Дали Софија и Скопје го попуштаат клинчот?
Foto

Дали Софија и Скопје го попуштаат клинчот?

Дома розови очила - од  надвор абери за кoрпција, Сeверна Македонија е хибриден режим. Дали Софија и Скопје го попуштаат клинчот, како да се разговара со речник на исклучивост? Јавна соба за тајната неморалност  и на општеството. Зошто тактизираа обвинителството и МВР? Откраднати профили или берза за порнографија и понуди од ескорт дами? Како македонската концертна мелодика го пренесува  богатството на домашната музика? Рекапитулар за најпродавани книги во државата.

Трилин пред една година го промовираше будење на совеста од тандемот Ангеловска - Витошевик.

0 Коментари

Остави коментари