Дали притворот на Мијалков ќе му „пресуди“ на двотретинското мнозинство и дали го „замачкува“ бегството н Груевски
Foto

Дали притворот на Мијалков ќе му „пресуди“ на двотретинското мнозинство и дали го „замачкува“ бегството н Груевски

0 Коментари

Остави коментари