Дали правосудниот систем навистина го штити криминалот?
Foto

Дали правосудниот систем навистина го штити криминалот?

Ќе има ли избори на 12 април? Дали премиерот Заев подготвува терен за одложување на изборите или се притиска опозицијата да гласа за потребните закони во Собранието? Последните судски случувања го наметнуваат прашањето, каде отиде правдата, дали правосудниот систем навистина го штити криминалот или власта само го користи како алиби за своите компромиси.

 Дебатираме со Зоран Димитровски, нов генерален секретар на Демократски сојуз и Љупчо Пренџов од Гром.

0 Коментари

Остави коментари