Дали патриотите Пендаровски и Радев може да ја одмрзнат Северна Македонија?
Foto

Дали патриотите Пендаровски и Радев може да ја одмрзнат Северна Македонија?

Софија-Скопје-Рим. Дали патриотите Пендаровски и Радев може да ја одмрзнат Северна Македонија? Сесловенскиот Кирил може, балканскиот Цар Самоил не може, разговор со новинарот Марјан Николовски. Отворен граничниот премин кон Грција. Испостена Гевгелија очекува економско заздравување, репортажа од Гевгелија и граничниот премин Богородица. Подмладување на СДСМ. Нови сили од стариот Заев. Дали меќиот лидер може автократски да владее? Интервју со Никица Бачовски член на најтесното раководство на СДСМ. Џијан Емин, мултиинструменталист, го објави првото CD.

0 Коментари

Остави коментари