Дали на повидок се парламентарни избори по бугарското вето?
Foto

Дали на повидок се парламентарни избори по бугарското вето?

Уште од мали нозе го оставиле родителите и бил сместен во Домот без родители  „11 Октомври", a потоа најголем дел од детството го минал во СОС Детско село каде во изминатите 20 години биле згрижени 400 деца, сторија на Игор Стојанов.

Европското првенство за македонската фудбалска репрезентација заврши, разговор со универзитетски професор Иван Анастасовски. 

Дали по бугарското вето со локалните, можни се и предвремени парламентарни избори?

Кој ќе биде кандидат на ВМРО-ДПМНЕ за градоначалник на Скопје?

Дали ВМРО-ДПМНЕ се препознава во пораките од американскиот претседател Бајден дека секој кој ќе работи на штета на Преспанскиот договор и Договорот со Бугарија ќе биде ставен на црна листа?

Како го доживува растечкиот рејтинг на екс-лидерот на партија Груевски? На овие и други прашања, интервју со потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ Александар Николоски.

Кој како грешки во дипломатскиот протокол? Зошто често се случуваат протоколарни гафови како овој со поставувањето погрешно знаме? Интервју на Марија Димишкова, со Лукреција Маљковиќ Атанасовска.

0 Коментари

Остави коментари