Дали на крајот на долгиот пат до април ќе има општествен консензус?
Foto

Дали на крајот на долгиот пат до април ќе има општествен консензус?

Попис 2021 статистичка или политичка операција. Во стегите на партиското менгеме пописот останува во рамките на убедувањата меѓу власта и опозицијата.

Дали на крајот на долгиот пат до април ќе има општествен консензус?

Во 24 анализа со Гордана Сиљановска Давкова од ВМРО-ДПМНЕ и Снежана Калевска Ванчева од СДСМ.

 

0 Коментари

Остави коментари