Дали ќе се обезбеди двотретинско мнозинство за имплементацијата на Преспанскиот договор?
Foto

Дали ќе се обезбеди двотретинско мнозинство за имплементацијата на Преспанскиот договор?

0 Коментари

Остави коментари