Дали ќе има замрзнување на продажните цени на основните прехрамбени производи?
Foto

Дали ќе има замрзнување на продажните цени на основните прехрамбени производи?

Струјата прескапа. Дури идната сезона поголемо домашно производство и нејзина помала цена. Дали Ахмети игра двојна улога? Го чува Заев, но планира и предвремени избори. Корупција, хибриден режим, население што старее, развој за проста репродукција. Три децении исти детектори. На болните им треба постковид психичка и физичка рехабилитација. Нашиот Моџо напиша ваш роман. Консумирајте со Трилинг. Има за секого. 

0 Коментари

Остави коментари