Да или не за онлајн настава од септември?
Foto

Да или не за онлајн настава од септември?

Да или не за онлајн настава или физичко присуство на учениците во училиштата. Што за ова мисли поранешниот министер за образование Сулејман Рушити?

 

0 Коментари

Остави коментари