Црн петок за криминалците
Foto

Црн петок за криминалците

Нова врвулица пред судовите – Сашо, Катица, Боки, Орце, Гордана. Дали завршува ерата на сваровски судиите? Кој и како ке ги отпушти? Можно ли прва да биде Лаличиќ? Адвокатот Асмир Алиспахиќ контра нејзината тенденциозност. Стручност, инегритет и етичност. Мирјана Лазарова – Трајковска против ветингот. Ден на Свети Климент Охридски во Северна Македонија и Бугарија. Кој и зошто постхумно го прогласи за архиепископ на македонската црква? Тв колумна на проф. Јован Белчовски.

0 Коментари

Остави коментари