Четворица мигранти исчезнале во Дунав во близина на Апатин
Foto

Четворица мигранти исчезнале во Дунав во близина на Апатин

Четворица мигранти исчезнаа во реката Дунав, во близина на Апатин, при обид илегално да преминат во Хрватска.

Според очевидци, тоа се случило во близина на викенд населбата Вагони, каде десетмина мигранти во попладневните часови земале чамец и се обиделе преку Дунав да преминат на хрватска страна.

 

Полицијата и нуркачки екипи веднаш пристигнале на местото на несреќата.

0 Коментари

Остави коментари