Бујар Османи доброволно се пријавил да помага како лекар
Foto

Бујар Османи доброволно се пријавил да помага како лекар

Вицепремиерот за европски прашања Бујар Османи на својот фејсбук-профил објави дека се пријавил да помага како лекар. 

„Се пријавив за доброволец за да помогнам како лекар секаде каде што Министерството ќе процени дека има потреба за тоа, во кој било крај од државата“, - напиша Османи, кој е абдоменален хирург.

0 Коментари

Остави коментари