Бугарскиот претседател Румен Радев вели дека нема потреба од посредници меѓу Скопје и Софија
Foto

Бугарскиот претседател Румен Радев вели дека нема потреба од посредници меѓу Скопје и Софија

0 Коментари

Остави коментари