Бугарскиот европратеник Ковачев бара да се објават 150 000 граѓани кои имаат бугарски пасоши
Foto

Бугарскиот европратеник Ковачев бара да се објават 150 000 граѓани кои имаат бугарски пасоши

0 Коментари

Остави коментари