Брзо и трајно слабеење со липосукциска исхрана
Foto

Брзо и трајно слабеење со липосукциска исхрана

Гостин: д-р Валентина Крстеска - раководител на Липо диет, центар во Скопје

0 Коментари

Остави коментари