Богојески: Само гласот за број 10 е глас за победа на граѓаните врз политичарите
Foto

Богојески: Само гласот за број 10 е глас за победа на граѓаните врз политичарите

Изминативе 30 години се изнаслушавме безброј лажни ветувања од левичарите и десничарите, а ветувањата се потполно исти.

Лидерите на двата политички блока упорно ја залажуваат јавноста, изјави Петар Богојески, носител на листа на македонски концепт во ие1.

0 Коментари

Остави коментари