Богоевски: Разочарување е мал збор за она што се случува во СЈО
Foto

Богоевски: Разочарување е мал збор за она што се случува во СЈО

Разочарување од она што се случува со СЈО е мал збор – рече Павле Богоевски,  поранешн пратеник и предводник на Шарената револуција. Смета дека и со новиот предлог закон за Јавно обвнителство многу прашања поврзани со истрагите на сјо ќе чекаат одговор.

0 Коментари

Остави коментари