Богоевски поднесе оставка, ќе биде активирана по гласањето за одземање на мандатот на Груевски
Foto

Богоевски поднесе оставка, ќе биде активирана по гласањето за одземање на мандатот на Груевски

0 Коментари

Остави коментари