Богдановиќ: Дрвјата на „Орце Николов“ се сечени оти се стари и болни - ќе бидат заменети со нови
Foto

Богдановиќ: Дрвјата на „Орце Николов“ се сечени оти се стари и болни - ќе бидат заменети со нови

Екипи на ЈП Паркови и зеленило на улицата „Орце Николов“ ги вклучија пилите и отстрануваат 13 дрвва кои ја красеа улицата со дебела сенка. Градоначалникот на општина Центар, Саша Богдановиќ тврди дека сечењето на дрвјата е како резултат на тоа што тие биле стари, а Богдановиќ појаснува дека од есен „Орце Николов“ ќе ја красат нови садници од видот јавор. Екипата на тв 24 беше на местото.

0 Коментари

Остави коментари