Блокиран патот кој води до депонијата Русино
Foto

Блокиран патот кој води до депонијата Русино

Продолжи револтот за депонијата Русино. И по 24 часа, влезот во депонијата е блокиран од демонстрантите од „Стоп Русино“. Блокадата се случи и покрај обидите на директорот на КХ Гостивар, Исак Љазами да ги убеди демонстрантите да си заминат од таму. Но тие не се откажуваат од барањата.

0 Коментари

Остави коментари