Блиски на жртвите во несреќата во Бугарија собрани пред седиштето на „Беса Транс” во Скопје
Foto

Блиски на жртвите во несреќата во Бугарија собрани пред седиштето на „Беса Транс” во Скопје

Група граѓани – родинини и пријатели на жртвите во автобуската несреќа на компанија „Беса Транс”, утрово се собрани пред седиштето на компанијата во Скопје, интересирајки се за своите своите најблиски.

Седиштето на „Беса Транс”, чиј автобус враќајќи се од Истанбул денеска имаше несреќа во Бугарија при што загинаа над 45 граѓани на Република Северна Македонија, од утрово го обебзедуваат и полициски службеници.

 

Привичните информации од надлежните органи кажуваат дека четири автобуси од ова скопска компанија патувале викендот за Турција.

0 Коментари

Остави коментари