Бленди Ходаи: Директори ни вршат притисоци поради бојкотот на наставата
Foto

Бленди Ходаи: Директори ни вршат притисоци поради бојкотот на наставата

Огромни притисоци ни врштат директорите поради бојкотот на матурантите, ова за телевизија 24 го изјави Bленди Hодаи, претседател на средношколскиот сојуз и најави дека заканите ќе ги пријават до народниот правобранител.

0 Коментари

Остави коментари