Битиќи: Подготвен сум да разговарам со угостителите
Foto

Битиќи: Подготвен сум да разговарам со угостителите

Протест на угостителите пред владата. Не отстапуваат од нивните барања за отворање на објектите за одржување на свадби. Вицепремиерот за економски прашања Фатмир Битиќи покажува добра волја за решение. Тој посочи дека угостителите се идентификувани како еден од најпогодените сектори во предложените економски мерки.

0 Коментари

Остави коментари