БИСЛИМОСКИ: ИСКЛУЧЕНИТЕ ГРАЃАНИ НА КОИ БЕГ НЕ ИМ ГИ ПРИЗНАВА БАРАЊАТА ДА СЕ ОБРАТАТ ДО РКЕ
Foto

БИСЛИМОСКИ: ИСКЛУЧЕНИТЕ ГРАЃАНИ НА КОИ БЕГ НЕ ИМ ГИ ПРИЗНАВА БАРАЊАТА ДА СЕ ОБРАТАТ ДО РКЕ

Граѓаните исклучени од системот за парно греење на кои БЕГ не им ги признава барањата да се обратат до Регулаторната комисија за енергетика - повика првиот човек на комисијата. Тврди дека изминатите денови до нив стигнувале и по стотина барања дневно за овој проблем и тврди дека 99 отсто од нив позитивно се решаваат, во интерес на граѓаните.

0 Коментари

Остави коментари