Беснеат пожари во Македонија, а се уништува итрската на Охридското езеро - Ни се заканува ли еколошка катастрофа?
Foto

Беснеат пожари во Македонија, а се уништува итрската на Охридското езеро - Ни се заканува ли еколошка катастрофа?

0 Коментари

Остави коментари