Бескаматната кредитна линија „Ковид 4“
Foto

Бескаматната кредитна линија „Ковид 4“

Фирмите од најпогодените сектори, туризам, угостителство, трговци  и занаетчии, доколку отворат нови работни места и ги зголемат приходите ќе може да користат грантови до 15.000 евра.

Ова е  предвидено со бескаматната кредитна линија „ковид 4“ проектирана на 10 милиони евра.

0 Коментари

Остави коментари