Бесими: Кога ќе се донесе еколошката такса зависи од Собранието
Foto

Бесими: Кога ќе се донесе еколошката такса зависи од Собранието

Кога ќе се донесе еколошката такса зависи од Собранието, пролонгирањето не треба да влијае на буџетот - вели министерот за финансии Фатмир Бесими.

0 Коментари

Остави коментари