Бектеши: Ревизијата на Светската трговска организација покажува дека економијата е на добар пат
Foto

Бектеши: Ревизијата на Светската трговска организација покажува дека економијата е на добар пат

Последната ревизија на Светската трговска организација покажува дека нашата економија е на добар пат, а владините политики даваат резултат, рече министерот за економија Крешник Бектеши.

Од следната година вели македонските фирми ќе може да учествуваат во тендерите за јавни набавки распишани во 35-те земји членки од Европа во Светската трговска организација.

0 Коментари

Остави коментари