БЕЏЕТИ: ПРЕТХОДНАТА ПОЛИТИЧКА ЕЛИТА ДУПЛО НИ ЈА ЗАДОЛЖИ ДРЖАВАТА
Foto

БЕЏЕТИ: ПРЕТХОДНАТА ПОЛИТИЧКА ЕЛИТА ДУПЛО НИ ЈА ЗАДОЛЖИ ДРЖАВАТА

Претходната политичка елита дупло ни ја задолжи државата, да бевме тогаш подомаќини денеска ќе имавме поголем фискален простор. Денеска сме до гуша задолжени, а  ни следува период на исплата на дел од долговите, вели академик Абдулменав Беџети, кој е гостин во вечерашната емисија Трилинг, која почнува во 19.00ч.

0 Коментари

Остави коментари