Бачев: Нашата советничка листа со чесни кадри е најдобрата понуда за Битола
Foto

Бачев: Нашата советничка листа со чесни кадри е најдобрата понуда за Битола

Караванот на „Единствена Македонија“, „Сега имате избор“ ја промовираше советничката листа и носителот на листата за Битола од „Единствена Македонија“, Мирјана Мирчевски. 

Претседателот на „Единствена Македонија“ Јанко Бачев вели дека најдобра понуда за Битола е токму нивната понуда.

0 Коментари

Остави коментари