Бачев: Гласајте за доброто на Прилеп
Foto

Бачев: Гласајте за доброто на Прилеп

Караванот на Единствена Македонија „Сега имте избор“ ја промовираше советничката листа и носителот на листата за Прилеп од Единствена Македонија, Милан Јовчески. Се обрати и претседателот на партијата Јанко Бачев, кој ги повика прилепчани да гласаат за доброто на Прилеп.

0 Коментари

Остави коментари