Б. со Гиш
Foto

Б. со Гиш

Осмата епизода претставува вистински тобоган од спомени, со “ученикот” и “учителот” на едно место! За младоста, кејот и “25 мај”, “Клержo” и “Банкрот Блуз Бенд” и уште многу интересни теми. Драган Б. Костиќ и Гиш Ви ветуваат многу забава, песни и спомени во ова едночасовно шоу кое едноставно се пропушта!

0 Коментари

Остави коментари