АВРМ: Голем дел од оние што бараат работа, не се појавуваат на интервју или ја одбиваат понудената
Foto

АВРМ: Голем дел од оние што бараат работа, не се појавуваат на интервју или ја одбиваат понудената

0 Коментари

Остави коментари