Арсовски: Криминалот и корупцијата се во првиот ешалон, дали Ден Дончев и Драги Рашковски не се прв ешалон?
Foto

Арсовски: Криминалот и корупцијата се во првиот ешалон, дали Ден Дончев и Драги Рашковски не се прв ешалон?

Криминалот и корупцијата се во првиот ешалон и првиот луѓе на владата се тие што треба да одговараат за целиот криминал и корупција, реагираат од од ВМРО-ДПМНЕ по изјавата на премиерот Зоран Заев дека не е откриена корупција кај министрите и директорите.

0 Коментари

Остави коментари