Арсовски: Имаме комуникација со сите партии
Foto

Арсовски: Имаме комуникација со сите партии

Имаме комуникација со политичките партии и не би навлегувал во детали да не ги нарушам процесите. Но, од она што може да се забележи од претходно што го говорел и претседателот мицкоски, но и што се постулатите на вмро-дпмне, програмските, економските определби треба да се идентификуваат,  вели портпаролот на ВМРО-ДПМНЕ Димче Арсовски.

0 Коментари

Остави коментари