Арсовска: Скопје мора да биде град отворен за сите
Foto

Арсовска: Скопје мора да биде град отворен за сите

Скопје мора да биде град отворен за сите скопјани. Скопје мора да биде центар на културата и град кој ветува здраво и безбедно живеење за сите жители. Ова се дел од осумте принципи кои денеска ги пртетстави, кандидатот за градоначалник на Скопје, Данела Арсовска.

0 Коментари

Остави коментари