Арсовска: Фактури има, пари нема
Foto

Арсовска: Фактури има, пари нема

Главен проблем со кој се соочуваат компаниите во моментов е ликвидноста. Има голем број компании коишто имаат генерирано фактури, меѓутоа наплата за тоа коешто го побаруваат сè уште немаат и тие се неликвидни, вели претседателката на Сојузот на Стопански Комори на Македонија, Данела Арсовска, во неделното интервју на Радио Слободна Европа.

0 Коментари

Остави коментари